Update Muat TurunAHLAN WASAHLAN
Selamat datang ke Blog J-QAF Kuala Langat. Semoga dengan ada blog ini boleh menjadi wadah terbaik warga pendidikan j-QAF di seluruh pelusuk tanah air untuk Tabadul Ara' (berkongsi pandangan) bagi mengangkat pendidikan Islam ke tahap yang lebih cemerlang. Admin mengalukan-alukan sebarang saranan dan komen membina menambah baik blog ini pada masa akan datang.

Jurulatih Utama E-Pelaporan j-QAF

Jurulatih Utama E-Pelaporan j-QAF

Monday, April 22, 2013

SOALAN PKSR PPT BAHASA ARAB
MAKLUMAN 

ADMIN MEMINTA MAAF DI ATAS KESULITAN YANG BERLAKU DISEBABKAN KEGAGALAN MEMUAT TURUN FILE YANG DIKEHENDAKI BERPUNCA DARIPADA CAPAIAN MUAT TURUN YANG TERHAD . OLEH YANG DEMIKIAN ADMIN TELAH MENUKAR LINK MUAT TURUN YANG BARU - RUJUK PANDUAN MUAT TURUN . SILA KLIK LINK MUAT TURUN YANG SAMA SEBAGAIMANA YANG TERDAPAT DIBAWAH.

PANDUAN RINGKAS MUAT TURUN :


1. KLIK LINK MUAT TURUN YANG TERSEDIA.

2. PASTIKAN ANDA TIDAK KLIK PADA KOTAK KECIL YANG BERTANDA MERAH

3. SILA KLIK BUTANG DOWNLOAD
SILA "DOWNLOAD" SOALAN PKSR PPT BAHASA ARAB   
DI LINK YANG TERSEDIAKAN DI BAWAH - SOALAN YANG DISEDIAKAN INI ADALAH SET SOALAN TAHUN 2012. ADA BEBERAPA PERUBAHAN YANG PERLU DIBUAT SEPERTI SOALAN BA TAHUN 6 TIDAK TERPAKAI LAGI DISEBABKAN OLEH SILIBUS BARU DARI KEMENTERIAN. DI HARAP IANYA BOLEH MEMBANTU.

PERHATIAN :

SET SOALAN BERFORMAT WINRAR  INI MEMPUNYAI PASSWORD. SEKIRANYA INGIN MEMBUKANYA BOLEH MESEJ DI CBOX DAN EMAILKAN KE : shahih82@gmail.com 
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...