Update Muat TurunAHLAN WASAHLAN
Selamat datang ke Blog J-QAF Kuala Langat. Semoga dengan ada blog ini boleh menjadi wadah terbaik warga pendidikan j-QAF di seluruh pelusuk tanah air untuk Tabadul Ara' (berkongsi pandangan) bagi mengangkat pendidikan Islam ke tahap yang lebih cemerlang. Admin mengalukan-alukan sebarang saranan dan komen membina menambah baik blog ini pada masa akan datang.

Jurulatih Utama E-Pelaporan j-QAF

Jurulatih Utama E-Pelaporan j-QAF

Sunday, April 21, 2013

SOALAN PKSR PPT PENDIDIKAN ISLAM 4, 5 dan 6 ( SK, SJKC/TA) 2013


MAKLUMAN

ADMIN MEMINTA MAAF DI ATAS KESULITAN YANG BERLAKU DISEBABKAN KEGAGALAN MEMUAT TURUN FILE YANG DIKEHENDAKI BERPUNCA DARIPADA CAPAIAN MUAT TURUN YANG TERHAD . OLEH YANG DEMIKIAN ADMIN TELAH MENUKAR LINK MUAT TURUN YANG BARU - RUJUK PANDUAN MUAT TURUN . SILA KLIK LINK MUAT TURUN YANG SAMA SEBAGAIMANA YANG TERDAPAT DIBAWAH.PANDUAN RINGKAS MUAT TURUN :


1. KLIK LINK MUAT TURUN YANG TERSEDIA.

2. PASTIKAN ANDA TIDAK KLIK PADA KOTAK KECIL YANG BERTANDA MERAH3. SILA KLIK BUTANG DOWNLOAD


SILA "DOWNLOAD" SOALAN PKSR PPT PENDIDIKAN  ISLAM ( SK , SJKC/TA) 
DI LINK YANG TERSEDIAKAN DI BAWAH :


PERHATIAN :

BAGI TUJUAN KETELUSAN PIHAK SEKOLAH DIMINTA UNTUK MERUJUK SURAT DARIPADA UNIT PENDIDIKAN ISLAM (UPIPPDKL) UNTUK MENDAPATKAN PASSWORD BAGI MEMBOLEHKAN SET SOALAN TERSEBUT DI EXTRACT - BUKA (FILE ZIP/RAR).
@ TERUS MENGHUBUNGI USTAZ ABDUL NAJAH BIN SAID
DI TALIAN : 019-6507755

PERINGATAN:

MINTA KERJASAMA DARIPADA SEKOLAH YANG TELAH MEMUAT TURUN SOALAN PKSR PPT PENDIDIKAN ISLAM 2013 AGAR MEMAKLUMKANNYA DI RUANGAN CHAT CBOX ( TABADUL ARA' ) MENGIKUT FORMAT BERIKUT  CTH: SK SUNGAI KELAMBU - TELAH BERJAYA MEMUAT TURUN PPT  P.ISLAM 2013.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...